William Lockie Slipover

Voor de lamswollen truien gebruikt William Lockie de mooiste zachte wol uit Zuid Austalië afkomstig van het "Pedigree" schaap die weer verwant is met onze eigen Texelse schaap. Deze wol wordt getwijnd tot een dubbele draad die de lamswollen trui zijn sterkte en warmte geeft.
Wij hebben gekozen voor het model "Leven" wat wereldwijd hun best verkochte model is. Deze William Lockie v-hals pullover kenmerkt zich met een klassieke diepe v-hals.

Heeft u al een William Lockie van ons en kunt u de maat niet vinden?


In de William Lockie Pullover, achter het William Lockie label, staat de Engelse maataanduiding:


40"=S  42"=M  44"=L  46"=XL  48"=XXL  50"=XXXL

Availability: In voorraad

€ 145,00
Kleur:
  • BLAUW
  • GRIJS
  • NAVY BLAUW
  • ROOD

Verplichte velden

Productbeschrijving

Product bescrijving

William Lockie is een oud familie bedrijf dat al bijna anderhalve eeuw lang gevestigd is in Hawick, net over de grens van Engeland in Schotland. William Lockie heeft zich gespecialiseerd in luxe "knitwear". U kunt uw William Lockie pullover het beste koud wassen (maximaal 20 graden), op het wolwasprogramma van uw wasmachine. Gebruik hierbij maar een heel klein beetje wol wasmiddel, en géén wasverzachter. Ook kunt u uw William Lockie pullover laten stomen. Heeft uw pullover geen vlekken? Dan kunt u de pullover het beste buiten laten luchten in plaats van wassen.

Extra informatie

Extra informatie

Beschrijving William Lockie is een oud familie bedrijf dat al bijna anderhalve eeuw lang gevestigd is in Hawick, net over de grens van Engeland in Schotland. William Lockie heeft zich gespecialiseerd in luxe "knitwear". U kunt uw William Lockie pullover het beste koud wassen (maximaal 20 graden), op het wolwasprogramma van uw wasmachine. Gebruik hierbij maar een heel klein beetje wol wasmiddel, en géén wasverzachter. Ook kunt u uw William Lockie pullover laten stomen. Heeft uw pullover geen vlekken? Dan kunt u de pullover het beste buiten laten luchten in plaats van wassen.
Artikelnummer 00005479
Artikel ID WL Slipover Lamswol(5479)
Zichtbaarheid Catalogus, zoeken
Merken William Lockie
Model Slipover
Barcode leverancier Nee

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: William Lockie Slipover

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality