SECRID WALLET

SECRID WALLET

Industrieel ontwerp en mode komen samen in de pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een betere wereld begint in je broekzak.


HOW IT'S MADE

In 2009 was de leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid heeft deze productie van klein lederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Doordat zij een revolutionair ander product en productieproces hebben ontwikkeld, worden portemonnees weer in ons land geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden.

Nauwe samenwerking met 50 toeleveranciers is essentieel: van het naaiatelier in Vlaardingen tot de sociale werkbedrijven in Leiden. Geproduceerd met passie, onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu. Inmiddels heeft onze kleine wallet meer dan tweehonderd banen gecreëerd.

Dagelijks assembleren bijna honderd mensen Secrid producten met enthousiasme en precisie in de sociale werkplaatsen in Leiden, Delft en Haarlem. Na de assemblage van de verschillende componenten wordt iedere wallet voorzien van een uniek serienummer als bewijs van echtheid.


SECRID BIJ THE ENGLISH HATTER

Bij The English Hatter ruim 30 verschillende Secrid mini wallets en diverse card protectors. De Miniwallet is een compacte en veilige portemonnee, met de Secrid Cardprotector als basis. Naast de kaarten in de Cardprotector biedt de portemonnee ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat muntgeld. De Miniwallet is compact en vanwege de druksluiting gemakkelijk in elke tas mee te nemen.