TELLING STORIES: MERINO TRUIEN

TELLING STORIES: MERINO TRUIEN

Bij The English Hatter zijn we fan het materiaal merino wol. We hebben maar liefst vijf verschillende truien van dit fantastische materiaal. Ontdek nu in de serie Telling Stories wat onze merino truien uniek maakt en bekijk de video van Peter.


Merino wol, wat is dat eigenlijk?

Merino wol is afkomstig van het merinoschaap. Dit schapenras levert de zachtste wol. Het is een van de bekendste rassen ter wereld en dat is niet voor niks. De wol van het merinoschaap is veel fijner van structuur. De vezels van deze wolsoort hebben een kleinere diameter dan gewone wol. Dit zorgt ervoor dat het zacht aanvoelt. Zoals Peter ook in de video uitlegt is merino wol uitstekend om rechtstreeks op de huid te dragen.


De merino trui

Onder ons eigen The English Hatter label hebben vijf verschillende truien van 100% merino wol. We kunnen trots zeggen dat deze afkomstig zijn van een Italiaanse garen fabrikant. We hebben de klassieke merino ronde hals beschikbaar in 14 kleuren en de merino V-hals beschikbaar in 22 kleuren. Daarnaast hebben we de merino polo beschikbaar in 12 kleuren, de merino kol beschikbaar in 17 kleuren en de merino turtle beschikbaar in 12 kleuren. Er is veel te kiezen! Mocht u niet kunnen kiezen, neem er dan twee en maak gebruik van de actie: 2 merino truien voor 150,- euro.