TELLING STORIES: THE GIFT GUIDE

TELLING STORIES: THE GIFT GUIDE

Kerst staat voor de deur. De tijd van het jaar om samen te zijn met geliefden, familie en vrienden. Een belangrijke tijd, zo vinden we bij The English Hatter. Daarom doen we zo goed mogelijk ons best u te helpen met de meest fantastische en uiteenlopende cadeaus voor onder de kerstboom. Of in de grote kerstsokken natuurlijk.


Britse traditie

Kerst is een belangrijke traditie in Groot Brittannië, en in Nederland natuurlijk. Naast de gebruiken om Christmas Cake en Christmas Pudding te maken is ook het geven van cadeaus een feestelijke gewoonte. Op kerstochtend worden de kerstcadeautjes uitgepakt. Uiteraard te vinden onder de kerstboom of in de kerstsokken die aan het bed of openhaard hangen.


Bijzondere kerstcadeaus

In The Gift Guide staan tal van bijzondere cadeaus. Uiteenlopend van graag geziene kerstcadeaus zoals sokken en handschoenen tot originele strikken en manchetknopen. Het bijzondere aan de diverse accessoires is dat deze om ons heen zijn geproduceerd. In kleine fabriekjes in Europa wordt op ambachtelijke manier mooie producten gemaakt. Ontdek wat Peter heeft te vertellen over The Gift Shop.

In de winkel of online

We heten u van harte welkom in een van onze winkels om u te adviseren wat betreft de kerstaankopen. Mocht u niet langs kunnen komen, kunt u natuurlijk ook gemakkelijk en veilig bij ons bestellen. Vink in het bestelproces de cadeauservice aan en u ontvangt een kant-en-klaar cadeau dat zo onder de boom kan. We wensen u fijne kerstdagen toe.