TELLING STORIES: ZOMERPETTEN

TELLING STORIES: ZOMERPETTEN

Sinds 1935 verkoopt The English Hatter prachtige hoofdbedekkingen. Er is één model dat sinds die periode onverminderd populair is gebleven: de iconische flatcap. Deze stijlvolle pet is een tijdloze icoon en nu verkrijgbaar in vele mooie zomerse stoffen, zoals linnen, katoen en zijde. Ontdek alles over deze zomerse pet en bekijk de video van Peter.


Gemaakt in België

De flatcaps van The English Hatter worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd in België. Hierbij wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en traditionele technieken. Zo heeft de flatcap een mooie katoenen voering en is het achterbeen van de pet wat langer, waardoor deze erg prettig op je hoofd zit en goed blijft zitten, zelfs als het flink waait.


Niet alleen voor heren

Hoewel de flatcap traditioneel gezien als een heren pet wordt beschouwd, is het tegenwoordig ook een populaire keuze voor dames. De veelzijdigheid en tijdloze stijl van de flatcap maken het een perfecte aanvulling op elke garderobe. Of u nu gaat voor een klassieke look of juist een meer eigentijdse uitstraling, met een flatcap van The English Hatter zit u altijd goed.

Wilt u de zomerse flatcap van The English Hatter zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze winkels of bekijk onze webshop en ontdek de tijdloze stijl van deze iconische zomer pet.