WE DEEPLY CARE

WE DEEPLY CARE

Natuurlijk kunt u rekenen op een gastvrij ontvangst en gedegen advies bij uw bezoek aan één van The English Hatter winkels. De medewerkers van The English Hatter zijn ervaren krachten met een gezonde passie voor stijl en elegante Engelse Herenmode. Niet alleen begeleiden zij u bij de aankoop van een hoed, jas of ander kledingstuk of accessoire. Ook adviseren zij u en zijn behulpzaam bij het in topconditie houden van uw garderobe.

DUURZAAM

Want zeg nou zelf, de meest duurzame oplossing is nog altijd wel het laten repareren van uw favoriete kledingstuk in plaats van het kopen van een nieuw exemplaar. Bij The English Hatter vinden ze het vanzelfsprekend om uw favoriete kledingstuk op te lappen om zo de levensduur en het draagplezier te verlengen. Ondanks dat de gepassioneerde medewerkers van The English Hatter geen echte kleermakers zijn, kunnen zij vaak wondertjes verrichten.

HOEDEN

Hoeden van wol- of haarvilt knappen aanzienlijk op als zij een goede borstelbeurt krijgen op een speciale stoommachine, gevuld met kristal helder water. Bij The English Hatter zijn ze er zeer gedreven in en bieden u deze service gratis aan. Dat geldt overigens ook voor het oprekken van uw hoed of pet die te klein of wat gekrompen is. Deze behandelingen zijn doorgaans binnen enkele dagen gereed.

WAXJASSEN

Een Barbour waxjas is voor het leven. En deze jassen maken over het algemeen wel wat mee… Ze zijn niet voor niets gemaakt voor ‘heavy use’. Het zware gewaxte en doornbestendige katoen kan tegen een stootje, maar het is aan te bevelen de waxlaag goed bij te houden. Bij intensief gebruik is het dan ook raadzaam om de jas zo nu en dan een nieuwe waxlaag te geven ofwel te rewaxen. Barbour of The English Hatter waxjassen kunt u terugbrengen in één van The English Hatter filialen. Dat kan ook indien een rits, drukker of voering gerepareerd moet worden. In goed overleg met u wordt bekeken of de jas naar de fabriek gestuurd wordt voor het herstel of dat de reparatie door The English Hatter zelf uitgevoerd kan worden.

TRUIEN

William Lockie en The English Hatter is al sinds mensenheugenis een goed huwelijk. De tweedraads truien kunnen als één van de beste ter wereld worden beschouwd. Toch kan het voorkomen dat er een klein gaatje in komt, vaak veroorzaakt door motten. Noem het van de oude stempel, maar bij The English Hatter stoppen zij die gaatjes. Niet altijd onzichtbaar, maar wel vakkundig. En voor de truien die bij The English Hatter zijn gekocht, wordt deze service kosteloos geboden.Truien slijten doorgaans het meest op en rondom de ellenboog.

GLOVERALL MONTY COAT

Bent u eigenaar van een Monty Coat met de drie klassieke houtje touwtje sluiting? Hoe lang geleden ook bij The English Hatter gekocht, u kunt erop rekenen dat de versleten touwtjes hier worden vervangen. Kosteloos. Dat geldt overigens ook voor het vermaken van uw aankopen bij The English Hatter. Of het nu het korter maken van uw broeken betreft of het inkorten van de mouwen van uw shirts of jasjes.

Hoe heerlijk is het nog in deze tijd dat u kunt rekenen op service en aandacht die u, én uw gewaardeerde kledingstukken, verdienen. Bij The English Hatter is het vanzelfsprekend!