Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending.

WINKELMAND

Leidschendam, Liguster

The English Hatter

Leidschendam, Liguster
Adres: Liguster 38 Leidschendam Zuid-Holland 2262AC NL
E-mail: webshop@english-hatter.nl
Telefoonnummer: 070-7200860
Website: www.english-hatter.nl

ONTDEK HET VERHAAL

Westfield Mall of the Netherlands is verheugd met de komst van The English Hatter. “The English Hatter is een authentiek heritage concept waar fantastische kwaliteit en service wordt geboden. Een prachtige aanwinst en exact passend bij onze doelstelling om bezoekers een ongeëvenaarde klantervaring te bieden.”

The English Hatter, de naam zegt het al, verkoopt van oudsher veel hoeden en petten, zoals de Italiaanse Borsalino, de Amerikaanse Stetson, Bugatti petten en klassieke cilinderhoeden. De winkel ligt quasi nonchalant volgestapeld met allerlei zaken die een man maar nodig kan hebben; pullovers, overhemden, jassen, pyjama’s, dassen, sokken, hoeden, petten en accessoires. Het assortiment is uiterst klassiek en bestaat uit bekende en authentieke merken.

Ook al is het in de winkel een aangenaam rommeltje, dat wil niet zeggen dat de klant alles zelf overhoop kan halen. Medewerkers van The English Hatter spreiden graag de gewenste artikelen op de toonbank uit en adviseren bij het passen van een hoed of pet. Als klant word je hier nog persoonlijk benaderd, waarbij je kunt rekenen op een vakkundig advies. De medewerkers kunnen uit eigen ervaring vertellen over kwaliteit en pasvorm.

Op de vloer ligt parket en het ouderwetse interieur is van warm mahoniehout. Toonbanken met glazen vitrines, waarin een uitstalling van kleine accessoires zoals manchetknopen en dasspelden, zijden pochets of prachtige karakteristieke Engelse scheersets. Op de toonbanken staan molens met stropdassen en sokken. Her en der liggen stapeltjes ouderwetse zakdoeken. Je vindt er zelfs sok- en mouwophouders. Kortom, je waant je hier terug in de tijd.

OPENINGSTIJDEN

Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. Onze winkels zijn tot nader order gesloten. Uiteraard kunt u online 24/7 bij ons terecht.